Voedingsadvies en osteopathie voor Jan De Backer

Meer energie, een gezonder eetpatroon en de strijd tegen de kilo’s definitief winnen. Met die hoge verwachtingen klopte Jan De Backer uit Lokeren aan bij voedingsexperte Lynn De Merlier. Acht maanden later is Jan meer dan 20 kilo lichter en barst hij van de vitaliteit.

Jan: “Ik wilde een gezondere levensstijl én ik wilde iets doen aan mijn gewicht. Ik had zelf al talrijke pogingen ondernomen, zelfs met de hulp van een diëtiste, maar slaagde er nooit in om mijn dieet vol te houden. Zeer frustrerend. Via een vriendin hoorde ik over de aanpak van Lynn. Die werkte blijkbaar heel goed, want die vriendin was heel tevreden. Ik maakte een afspraak en voelde mij vanaf het eerste moment begrepen. Dit waren de dieetbegeleiding en het voedingsadvies dat ik nodig had!”

Zonder te diëten

“Lynn vroeg me om een eetdagboek bij te houden. Op basis van mijn huidige eetpatroon stelde zij een schema voor mij op. Ze gaf aan wat ik wanneer mocht eten. En dat waren verbazingwekkend veel en lekkere dingen! Haar aanpak werkte, want ik verloor 22 kilo in 8 maanden! En dat zonder hongergevoel of diëten. Lynn heeft me anders en gezonder leren eten. En dat loont, want dankzij mijn nieuwe eetpatroon blijf ik op mijn gewicht!”

Vertrouwensband

“Streng en begripvol zijn twee woorden die Lynn omschrijven. Ze is kordaat als het moet, maar houdt altijd rekening met de omstandigheden. Ze bouwt ook een persoonlijke band met je op en dat schept vertrouwen. Ze focust altijd op het positieve. Een verfrissende manier van werken! Want de diëtiste die ik vroeger bezocht, was belerend en zei vooral wat ik niet mocht.”

Inspirerende groep

“Ik ben ook lid van de GIG-community . Dat is een echte aanrader. Je kunt er ervaringen delen met anderen en veel inspiratie opdoen. Je kunt er vragen stellen en ontdekt er voortdurend nieuwe producten en recepten. Kortom: een fijne groep om deel van uit te maken en een hulp om je strijd tegen de kilo’s te blijven winnen.”

Gezond en lekker

“Granola kende ik al, maar de granola van Goesting in Gezondheid heeft mij toch aangenaam verrast. Zo zoet en toch zo gezond. Je hebt niet het gevoel dat je een verzameling droge granen, noten en pitten aan het eten bent zoals bij andere granola. Het is een uitgebalanceerd en smaakvol geheel. Ik durf thuis ook al eens zelf aan de slag te gaan en granola te maken, maar zo lekker als die van Lynn is mijn eigen creatie nooit.”

Voedingsexperte én osteopaat

“Ik ben heel blij dat ik Lynn heb ontmoet. Ze heeft me niet alleen een gezondere levensstijl bijgebracht, maar ook mijn spierproblemen verlicht. Ze is een osteopaat die niet kraakt om problemen op te lossen. En dat vind ik een meerwaarde. Ik loop geregeld bij haar langs voor een sessie en voel me door de combinatie van voedingsadvies en osteopathie uitstekend in mijn vel.”

Wil je net zoals Jan uit Lokeren een gezonder eetpatroon, begeleiding bij je dieet en meer energie? Vertrouw dan op het advies van voedingsexperte Lynn. Neem gerust contact op voor meer informatie.